VERKEERSMANIFESTATIES

Voor diverse gemeenten en organisaties heeft VanSchijndelAdvies verkeersmanifestaties (infomarkten) voorbereid, gecoördineerd en hier mede uitvoering aangegeven. Hierbij zijn o.a. Traffic Informers ingezet, zijn verkeersongevallen in scène gezet, waarbij hulpdiensten aanwezig waren en zelfs een traumahelikopter heeft een bijdrage hieraan geleverd. Ook zijn er rollentestbanken voor scooters en bromfietsen geweest en heeft Boba (bureau ondersteuning aangepaste sporten) onderdelen van de verkeersinfomarkten verzorgd. Kortom teveel om op te noemen. Geïnteresseerd in een gelijksoortig project? Neem dan gerust contact met ons op.

BeActiveDay - Bergeijk BeSafe

Op 26 mei 2016 heeft VSA tijdens de BeActiveDay van de gemeente Bergeijk voor het eerst het onderwerp verkeer op een heel ludieke wijze mogen inbrengen. BeActive en BeSafe stonden centraal op die dag. Dit succes wil Bergeijk nu jaarlijks voortzetten. Hopelijk wordt het theater De Kattendans dan ook nog eens avondvullend gebruikt, waar mobiliteit dan op het podium centraal komt te staan. VSA gaat hier de gemeente de komende jaren in bijstaan. Bergeijk BeActive - BeSafe.

112-dag Veldhoven

VSA heeft in 2015, 2016 en 2018 een bijdrage geleverd aan de 112-dag van de gemeente Veldhoven. Jong en oud worden heel actief betrokken bij de activiteiten rondom de stand van VSA.