Jan staat er niet alleen voor. VanSchijndelAdvies maakt ook veel gebruik van netwerkadviseurs. “Ik wil rijk leven, maar niet rijk worden”.

WIE IS JAN van SCHIJNDEL?

Op 17 januari 2007 heeft Jan het adviesbureau VanSchijndelAdvies (VSA) op het gebied van verkeer en vervoer (mobiliteit) opgericht.

Onder het motto –géén maatpak, wel maatwerk- wil ik mijn kennis en ervaring inbrengen en concreet met u aan de slag gaan. Door ruim dertig jaar ervaring op het gebied van verkeer en vervoer beschik ik over een uitgebreid (kennis-)netwerk. Ik ben goed bekend met de activiteiten, de verhoudingen en de rollen van de vele partijen die betrokken zijn bij mobilitieitsvraagstukken. Vele jaren heb ik werkzaamheden verricht als schakel tussen hogere- en lagere overheden op ambtelijk en bestuurlijk niveau, belangenorganisaties èn het bedrijfsleven. Met voornoemde partijen zijn er vele projecten verwezenlijkt en is er altijd prettig samengewerkt.

Volgens mij is er nog veel werk te verzetten waar mobiliteit, mensen, gedragsbeïnvloeding, voertuigen, onderwijs, politie(k), innovatie, communicatie elkaar raken. Met sleutelwoorden als enthousiasmeren, coördineren en presenteren zijn met korte doorlooptijden goede projecten te realiseren.

Mijn hele leven lang heb ik op diverse podia gestaan en met die ervaring heb ik boodschappen vaak op een pakkende manier op doelgroepen overgebracht. Het element entertainment is daarvan een belangrijk onderdeel. Moet er een mobiliteitsplan worden gepresenteerd, een project onder de aandacht worden gebracht, een seminar worden opgeluisterd, dan kunnen zijn verworven communicatieve vaardigheden u hier ook van dienst zijn. Voor vele verkeerskundigen zijn de drie E’s (Engineering, Education, Enforcement) bekende begrippen. De vierde E (Entertainment) levert een belangrijke bijdrage in dit rijtje. Daarmee kan je mensen en de media extra prikkelen en hierin weet VanSchijndelAdvies (VSA) zich ook nadrukkelijk te onderscheiden van andere adviesbureaus. Fietspro(E)motie is een term die VanSchijndelAdvies (VSA) heeft geIntroduceerd en ook veelvuldig toepast.

Voor detachering en/of coachingstrajecten, mediation kunt u ook bij mij terecht. Benieuwd om te weten wat ik voor u of uw organisatie kan betekenen? Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek.