Fiets en puzzel mee en maak kans op 'n mooie prijs. Zet h'm op!

 

Neem er de tijd voor en fiets de 57 kilometer wanneer het jou uitkomt. Je kunt er gewoon verschillende leuke fietsdagen van maken. Veel fietsplezier gewenst.

Je maakt nog .......

8
:
88
:
88
:
88

.... kans op 'n mooie prijs. Zet h'm op!

Op https://routiq.com vind je nog meer fietsroutes en wandelroutes

Bovenstaande lijst downloaden? Klik en print!

75

64

45

52

66

65

89

36

88

87

83

96

95

98

63

62

35

90

92

93

25

85

84

24

34

27

86

60

70

71

97

63

62

30

52

KLAAR.

Stuur oplossing in en maak kans op leuke prijs

 

Tot fiets!

Bovenstaande lijst downloaden? Klik en print!

Je maakt nog .......

8
:
88
:
88
:
88

.... kans op 'n mooie prijs. Zet h'm op! Vul formulier hieronder in. Tot fiets.

SPONSOR DE 10tjes TEGELS

Melden gevaarlijke punten?
Zijn er gevaarlijke oversteekpunten, slechte bewegwijzeringen (ontbrekende bordjes) of moeilijk te befietsen delen van de route (smalle paden, los zand) die je graag zou willen melden, dat kan via een contactformulier van deze website. Of deze zaken aanvullen op het formulier van "Oplossing fietsknooppuntentocht Beekdaelen" (zie hierboven). Wij zullen die informatie dan ook delen met de desbetreffende wegbeheerder. Zo maken we samen de fietsroute mogelijk voor in de toekomst ook nog veiliger.

De gemeente BEEKDAELEN ........ zet senioren op de kaart samen met VanSchijndelAdvies

TOT FIETS in BEEKDAELEN

FIETSKNOOPPUNTENTOCHT GEMEENTE LEUDAL 2019 - 2021

Van juli 2019 t/m augustus 2021 - twee jaar lang fietsplezier; leuke wedstrijd met prachtige prijzen.

Beste senioren, springen jullie in de gemeente Leudal samen mee op de fiets op zoek naar alle letters? Uiteraard kun je er ook een leuk familieuitje van maken en samen met kinderen en kleinkinderen alle letters gaan zoeken. Dit kan natuurlijk ook met vrienden en kennissen van andere (senioren) verenigingen. Gezellig op zoek gaan naar de oplossing v.d. 'fietsknooppuntenpuzzelspeurtocht' in jullie gemeente. Wow, met 3x woordwaarde bij scrabble zou dit woord het goed doen. Vinden jullie de oplossing: een zin die bestaat uit 4 woorden.

VanSchijndelAdvies (VSA) heeft in opdracht van de gemeente Leudal een fietsknooppuntentocht uitgezet van 87 kilometer. Ja, dat is een hele fietsafstand. Maar je kunt het zelf in verschillende routes opdelen. Elke week een stukje fietsen. Of je vraagt aan je kennissen en vrienden van andere seniorenverenigingen of zij letters met jou willen uitwisselen. Zo kan iedereeen toch de letters verzamelen -zelf zoeken door op de fiets te stappen of lekker samenwerken- zo maak je kans op leuke prijjzen. Verbinden jullie alle letters met elkaar!? Fijne en veilige fietstocht gewenst.

Wie deze route helemaal fietst gaat over gemeente- en landsgrenzen heen! Geniet van het prachtige landschap en houd rekening met gevaarlijke oversteken bij mn. provinciale wegen.

REFLECTIONDAY

REFLECTIONDAY

Wilt u het kaartje printen? Dan kunt u het hieronder downloaden.

FIETSTOCHT GEMEENTE EINDHOVEN 2015

FIETSTOCHT EINDHOVEN (17 JUNI 2015)

AANLEIDING – verkeersactiedag NULverkeersdodenBrabant

Ieder slachtoffer is er één teveel. De provincie Noord-Brabant en de gemeente Eindhoven gaan voor nul verkeersdoden. NULverkeersdodenBrabant daar gaan we samen actie voor ondernemen.

Dit jaar ligt de focus op senioren in Brabant en samen met deze kwetsbare verkeersdeelnemers gaan we in 2015 op weg naar NUL. In voorgaande jaren was de actiedag een groot succes. Dit jaar wordt op woensdag 17 juni 2015 opnieuw een Brabantbrede actiedag georganiseerd voor een verkeersveiliger Brabant. Brabant nodigt iedereen uit om mee te doen en Eindhoven neemt die uitnodiging ter harte.
Eindhoven wil van zich laten horen en wat laten zien. De gemeente Eindhoven organiseert een fietstocht met aandacht voor verkeersveiligheid op de diverse pleisterplaatsen. Ook wil zij thema’s als gezondheid, recreatie, duurzaamheid, zorg en welzijn aan bod laten komen. Door thema’s c.q. beleidsvelden te kantelen zijn er mogelijk kruisbestuivingen denkbaar. “Samen doen is meer dan de som der delen”. VSA zal haar kennis en vaardigheden inzetten om een bijdrage te leveren aan NULverkeersdodenBrabant.

Tijdens de Verkeersactiedag van woensdag 17 juni 2015 springen alle senioren van Eindhoven en de regio in het zadel, leggen de ketting strak en sturen naar een verkeersveiliger toekomst. Springt u mee achterop!

HET PROGRAMMA

Datum: woensdag 17 juni 2015
Tijd: 10.00 – 16.00 uur – gezamenlijke afsluiting om 16.00 uur
Afsluiting/prijsuitreiking (tijd en locatie): vanaf 15.30 uur – Catharinaplein stadscentrum
Deelnemers: alle senioren (50+) van de gemeente Eindhoven en omstreken
Vervoerwijze: alle soorten fietsen, scootmobiel
Afstand: 31 kilometer (of zelf inkorten)
Start/finish: overal kan worden ‘opgestapt’ – eigen keuze (zie routekaartje)
Kosten: deelname is gratis (consumpties e.d. op eigen rekening – mogelijk aanbiedingen tijdens actiedag)
Aansprakelijkheid: Organisatie/gemeente kan niet aansprakelijk worden gesteld bij ongevallen, diefstal, schade(s) of onvolkomenheden in het programma.